Blogia
lplaia

Notícia

Notícia

El dos de novembre a les vuit del vespre es va estrenar a la sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya l’obra anomenada En Pólvora d’Àngel Guimerà. L’argument d’aquesta obra és sobre un drama de passions amb el rerefons social dels conflictes del moviment obrer. 

En Marcó, anomenat «en Pólvora» pels seus cops de geni, ha hagut de fugir a França per haver mort un home, deixant enrere la feina a la fàbrica tèxtil, els amics (especialment en Toni, que el considera com un germà), i un amor, la Taneta, ara pretesa per en Francesc, l'encarregat de la fàbrica. En Marcó haurà de desafiar les autoritats i tornar al poble per recuperar la Taneta. Així es desencadena un conflicte entre el poder i els treballadors, que s'entrellaça amb el triangle amorós format per la Taneta, en Francesc i en Pólvora.

El director d’aquesta obra és Sergi Belbel. I podem trobar actors com Jordi Banacolocha, Manel Dueso, Julio Manrique, Santi Ricart, Marc Rodríguez i Anna Sahun entre d’altres. Aquesta obra acabarà el 23 de desembre.

0 comentarios